Kopen

Embird Belgie

De beste digitizing software voor creatieve borduurders

Hoe Embird aankopen?

Wat te doen: (België en Nederland)


Als eerste actie dient u het pakket te downloaden, te installeren en uit te testen.

Opgelet! Embird 2020 is nu beschikbaar. Indien u reeds een oudere versie installeerde, dient u deze eerst te verwijderen. Vervolgens kunt u de nieuwe versie installeren.

Zonder licentie start het programma in demoversie. Deze is beperkt in tijd tot 1 maand en ook beperkt in functionaliteit maar laat u toe kennis te maken met Embird. U kunt Embird downloaden via deze link: download

De Embird demoversie is identiek aan de werkende versie. De modules worden door het installeren van de sleutel geactiveerd. U hoeft dus, behalve de activatiesleutel installeren niets anders te doen.

Embird wordt uitsluitend via download geleverd. Er zijn geen CD's.


Bij aankoop van Embird ontvangt u een btw-factuur. Voor klanten buiten België ontvangt u een factuur zonder btw indien u een geldig btw-nr heeft, conform de Europese wetgeving.


U kunt Embird aankopen via onderstaand formulier. Wij sturen u dan een factuur. Zodra het bedrag op onze rekening is overgemaakt, ontvangt u de licentie via e-mail. Hoe deze licentie (password.klc) eenvoudig te installeren wordt dan ook uitgelegd. De licentie wordt door ons naar u toegezonden per e-mail. Sla een kopie  veilig op zodat u deze niet verliest.


U mag de Embird licentie op 1 pc of laptop gebruiken. U kunt Embird wel installeren op meerdere computers op voorwaarde dat deze eigendom zijn van dezelfde persoon en dat Embird maar op één computer gelijktijdig gebruikt wordt. Embird gebruiken op meerdere pc's is mogelijk door de licentie op de eerste pc te deactiveren en vervolgens op de andere pc te activeren.

Telkens u een uitbreiding aankoopt, wordt de sleutel aangepast en bekomt u dus een nieuwe sleutel die de aangekochte modules activeert.


Instructies voor het invullen van onderstaand formulier:


Let op A:   Indien u al een module van Embird bezit, vermeld dan altijd uw naam bij de bestelling zoals deze ook is gebruikt bij eerdere bestellingen. Deze naam dient exact hetzelfde gespeld te zijn als bij de vorige bestelling (hoofdletters, kleine letters, spaties, punten enz...).Zie het rood onderstreepte gedeelte hieronder als voorbeeld:

.

Let op B:   Als u een bestelling plaats voor een embird product dan geeft u aan dat u de proefversie heeft getest op uw computer en dat dit goed werkt. Het is namelijk niet mogelijk om geld terug te geven voor aangeschafte Embird software.

Test de proefversie voordat u overgaat tot aanschaf.

De proefversie kunt u hier downloaden en dertig dagen gebruiken.

Niet alle functionaliteiten zijn aanwezig.


Let op C:   Bestel geen upgrade of plugin voor een Illegale versie. Deze zal niet werken en veroorzaakt problemen. Terugbetalingen zijn niet mogelijk.


Let op D:   U koopt alleen een registratie sleutel.  Bestellingen worden volgens afspraak geleverd en na ontvangst van de betaling.


Voor het aanmaken van de softwarekey, alle gegevens volledig invullen aub. Deze gegevens worden ook gebruikt bij uitbreiding van de software. Let er vooral ook op dat uw e-mail adres correct is omdat uw sleutel (licentie) naar dit adres verzonden wordt.

Vul dan hier uw gegevens in aub:

 
 
 
 
 
 
32 bit
64 bit
 
Embird basis 2020 registratie (€ 214.26)
> upgrade van 2018-2019 naar 2020 (€ 35,49)
> upgrade van 2012-2017 naar 2020 (€ 71,33)
> upgrade van 2008-2010 naar 2020 (€ 83,25)
> upgrade van 2006 naar 2020 (€ 111,25)
> upgrade van 2003-2004 naar 2020 (€ 143,16)
> upgrade van v7 of v8 naar 2020 (€ 159,17)
Embird Studio: (€ 159,90)
Embird Font Engine (€ 154,50)
Embird karaktersets: zie verder (€ 15,45 per stuk)
Embird Sfumato (€ 95,95)
Embird Kruisjessteek (€ 79,95)
Embird Iconizer (€ 20,95)
 
 
 
Ja, Ik heb Embird en de modules geëvalueerd en heb vastgesteld dat de software voldoet aan mijn eisen. Ik realiseer me dat er geen terugbetaling mogelijk is voor geregistreerde software en/of modules.
 
 

Na het invullen en versturen van dit formulier, e-mailen we u onze pro-forma factuur zo snel mogelijk toe. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u de formele factuur en de software-key met instructies om Embird volledig functioneel te maken.


Bedankt voor uw bestelling.


Embird Team